15. juli 2014

5 gode grunde til at bruge Solcreme


Okay, okay! Vi ved alle, at det er meget vigtigt at bruge solcreme. Alligevel har jeg oplevet en masse sider poppe op på min pinterest-profil her for nylig. Sider med titler som 'Derfor bruger jeg ikke solcreme' eller '3 gode grunde til at droppe solcremen'. Så nu laver jeg det komplet modsatte! Nemlig 5 nogle grunde til at smøre det hvide stads på, når solen skinner.


1 - Solcreme bevarer hudens fugtighed. 
Som du nok ved udtørrer solen både dit hår og din hud. Men hvis du husker, at bruge solcreme kan du forsinke solens udtørring af din hud meget.

2 - Mindsker rynker før tid
Vidste du, at solen får vores hud at blive ældre før tid? Faktisk stammer op til 90% af folks rynker normalt fra solen, mens kun 10% af rynkerne kom fra, at huden rent faktisk er gammel. Men konsekvenserne af de solskader, som du får rynker af, viser sig først 20-30 år efter at du har fået dem. Så hvis du vil have 90% mindre rynker om 20 år -så er det bare på med solcremen!

3 - Den mindsker risikoen for hudkræft
Du ventede nok bare på at den her ville komme. Men den er altså ret vigtig at få med -for helt ærligt, det er helt klart den bedste grund til at bruge solcreme.

4 - Din farve holder længere
Jeg kender rigtig mange piger, som ikke tager solcreme på, fordi de 'gerne vil have farve hurtigere'. Men når du bruger solcreme, bygger du farven langsomt op, så derfor holder den faktisk meget længere!

5 - Du bliver brun -ikke rød
Er du en af os med sart hud, der lynhurtigt bliver rød, så snart du træder ud i solen? Solcreme skulle -alt efter hvor sart din hud er- gerne løse dette problem. Men det er altid en god idé at søge ind i skyggen, hvis din hud bliver mega rød.


Bruger du solcreme? Eller har du en god grund til ikke at bruge det? Fortæl mig alt om det i kommentarfeltet!

Husk at følge A Sea of Inspiration på bloglovin!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gå aldrig glip af et nyt indlæg på A Sea of Inspiration!