5. december 2014

Gave Guide til hende l Jul 2014

Hej skønne mennesker! 
Så er vi officielt i gang med juleindlæggene. Og lad os slå en ting fast: Det er mega nemt at købe gaver til kvinder. Alligevel har jeg sammenskruet en lille gaveguide, som bliver den første ud af en lille mini serie her i december. 
Jeg må indrømme, at jeg havde kvinder som mor, faster eller mormor i tankerne, da jeg brainstormede til denne guide, men gaverne kan nu godt bruges på dine veninder. -Og hey, alt på collagen kan købes til 200 kr. eller derunder, så du ikke bryder budget helt! 


Idé 1: Abonnement på hendes ynglingsblad. 
Denne her er en sikker vinder, men de fleste abonnementer er lidt dyre, og visse skal man afmelde, og modtageren af gaven ikke liiige gør det, vil de blive ved med at sende blade og trække penge fra din konto. Dog er der mange som har nogle super gode tilbud. Blandt andet Alt for damerne (dette udløber desuden automatisk) og Mad og Bolig.

Idé 2: Skønhedshalløj
Jep den her kunne du nok godt selv tænke dig til. Men jeg ville lige fremhæve en af de mange fine gaveæsker man kan få rundt omkring -nemlig denne her fra Body Shop. 

Idé 3: Tøj
Igen en der er lidt nem. Dog skal du jo selvfølgelig kende deres størrelse, men de kan jo bare bytte det hvis det er helt forfærdeligt. På collagen er denne fine kjole vist. 

Idé 4: Chokolade 
Alle elsker chokolade! Især kvinder synes jeg. Så hvorfor ikke forkæle din mor, veninde eller bedstemor med lidt til den søde tand? Vær dog sikker på at få noget ordentligt -for det er lidt træls at få noget chokolade til en 20'er i gave. For eksempel denne gaveæske fra summerbird.

Idé 5: Makeup holder
Næsten alle kvinder har nogle produkter eller makeup, som de bruger, så hvorfor ikke forære en smart makeup holder væk? Gaven er især god til folk, du ved roder lidt for meget. 


Hvad synes du, er den perfekte gave til kvinder? Er du i gang med at købe julegaver? Fortæl mig alt om det i kommentarfeltet! 

Husk at følge A Sea of Inspiration på bloglovin


7 kommentarer:

 1. Lækker med Summerbird i gave! Det har jeg faktisk købt til flere :'))

  Knus!

  // Ps. lige nu kan du vinde et gavekort til smykkebutikken Chanti på 400 kroner inde på bloggen! Konkurrencen slutter imorgen! :'))

  http://www.gittemary.com/2014/11/give-away-400-dkk-chanti-gift-vouche

  SvarSlet
 2. Rigtig fin collage med lækre gaveidéer! :-) Jeg elsker ting fra The Body Shop, og et abonnement kan man jo altid bruge - for ikke at tale om god chokolade ;-)

  Knus www.blogbysine.blogspot.com <3

  SvarSlet
 3. Muji makeup drawer is on my wishlist ;) And chocolate is always a good idea for gift :) xx Maja
  - http://modern-muffin.blogspot.com

  SvarSlet
 4. great gift ideas!! thanks for sharing!! :D

  Animated Confessions

  SvarSlet
 5. Gode idéer! Derudover kunne gaver som oplevelser også være en virkelig god idé :-)
  Mange tak for din kommentar btw.

  Kig gerne forbi igen en anden gang:
  http://katrinelionett.blogspot.com/

  SvarSlet
 6. Great ideas
  http://oneusefashion.wordpress.com/

  SvarSlet
 7. Super god guide :-) - tak for ideerne !

  Kh. A
  http://bylodahl.dk/

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gå aldrig glip af et nyt indlæg på A Sea of Inspiration!