27. januar 2015

5 Typiske Hårpleje Fejl

Hej skønne mennesker! 
Hvis du har fuldt med her på ASOI i et stykke tid, husker du måske mit indlæg om 5 typiske hudplejefejl. Det her er præcis samme koncept -bare med hårpleje i stedet. Og hey, måske skulle jeg også lige nævne (lige som sidst), at jeg absolut ikke har perfekt hår. Det er tørt, og hader mig en gang imellem, så (igen) er det her en lektion vi skal forsøge at lære sammen. Nåh ... lad os se på det. 


1: Flå elastikkerne ud af håret. 
Du havde nok luret den, men den er altså ret vigtig! Hvis du ligesom mig tit sætter dit hår op, og herefter flår elastikken ud igen, er det meget sandsynligt at der ryger lidt hår med. 


2: At vaske håret hver dag 
Når du vasker dit hår for ofte lader du ikke dit hårs naturlige olier pleje håret. Altså dit hår bliver tørt. Men hvor ofte bør man vaske sit hår? Det kommer meget an på din hårtype. Folk med fedtet hår kan måske gå 2-3 dage mellem vask, mens os med tørt godt kan klare 4 eller måske endda 5 dage. 


3: Ikke bruge nogen form for varme beskyttelse 
Det bedste ville jo være hvis vi bare kunne lade være med at bruge hårtørrer, glattejern og hvad der ellers findes derude. Men lad os bare indse, at det ikke kommer til at ske. Altså vil det næstbedste være at bruge en eller anden form for varmebeskyttelse, men det glemmer mange -inklusive mig selv. 


4: At aldrig rengøre børster 
Du bruger stensikkert mindst et par produkter i dit hår. Og når du så børster det kommer de produkter også over på børsten, og så bliver den bare klam. Især fordi de gamle produkter kommer tilbage i dit hår når du børster det igen. Hvordan får man det af? Det er så simpelt som at give dine børster et lille bad. Hvis du vil have en lidt bedre forklaring på dette kan du se dette indlæg fra The Beauty Department, der forklarer det rigtig godt.  

5: Gnubbe dit hår for hårdt med håndklædet 
Dit hår er meget følsomt, når det er vådt, og når man så kommer med et håndklæde og gnubber det hårdt, kan det i bedste fald lede til kruset hår og i værste fald skade det. Løsningen på dette kan være, at bruge en gammel (men ren!) t-shirt i stedet for håndklædet. 


Har du nogen fejl du kan føje til listen? Eller andre hårplejetips, du vil dele med os andre? Fortæl os alt om det i kommentarfeltet! 

Husk at følge A Sea of Inspiration på bloglovin
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gå aldrig glip af et nyt indlæg på A Sea of Inspiration!